FD
Cosul meu de cumparaturi

Evenimente logistica - Organizari Evenimente

Cu noi, visele devin realitate!

Evenimente logistica - Organizari Evenimente

Evenimente de vis în aer liber!

Te ajutăm cu tot ceea ce ține de logistică, de la lucrurile de bază precum corturi, mese, scaune și veselă, până la diverse elemente suplimentare - ventilatoare, încălzitoare, cabine foto și oglinzi foto.

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined offset: 2 in <b>/home3/evenimente21/public_html/_template/default.php</b> on line <b>46</b><br />

Alege cortul cel mai potrivit pentru evenimentul tau in aer liber!


Evenimentele în aer liber sunt un trend în străinătate de mulți ani, iar anul 2020 ne-a făcut și pe noi să ne adaptăm și, cumva, să ținem pasul cu trendurile. Fie că îți dorești o nuntă pe plajă sau lângă un lac, fie că visezi ca evenimentul să aibă loc într-un cadru rustic, cu verdeață, noi îți punem la dispoziție toate lucrurile de care ai nevoie.

Cu noi, visele devin realitate!

Inspira-te din experienta noastra!

Corturi evenimente

Vezi mai mult

Mobilier evenimente

Vezi mai mult

Oglinzi si cabine foto

Vezi mai mult

Bar limonada

Vezi mai mult

Lazi frigorifice

Vezi mai mult

Decoratiuni evenimente

Vezi mai mult

Nunti si alte evenimente private

Alte evenimente private

Botez, aniversare, majorat sau banchet? Chiar si evenimente mai putin fericite? Te putem ajuta cu solutii de amenajare pe masura nevoilor sau dorintelor tale.

Vezi mai mult

Nunti

Visezi la nunta in natura, intr-un cort complet dotat? Sau doresti doar amenajarea unei sali? Noi avem o solutie pentru ca nunta ta sa devina memorabila!

Vezi mai mult

Testimoniale

Pentru mine si echipa mea, Evenimente Logistica nu este furnizorul de logistică, ci echipa de oameni minunati cu care gasesc solutiile perfecte pentru evenimentele mele. Ei sunt prietenii mei cu care fac povesti fara sa am emotii; ei gasesc solutii si se adapteaza oricarei idei nebune si pentru noi nu exista nu se poate!

Popescu Ionut owner

Vezi catalog